Wednesday, 17 Oct 2018, 12:18

My site

Home | Sign Up | Log In
Welcome Guest
RSS
Section categories
Van Helsing - Az ikrek harca [76]
Shasta [6]
Dakota [5]
Millie [7]
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Log In

Search
Site friends
 • Create a free website
 • uCoz Community
 • uCoz Textbook
 • Video Tutorials
 • Official Templates Store
 • Best Websites Examples
 • Publisher


  Home » Articles » Regények » Van Helsing - Az ikrek harca

  VH - 15 Újult békével

   - Nézd, Lucas. Tudod, hogy szeretem a húgod, és van bennem annyi tisztelet az irányában, hogy elfogadom az összes döntését. Nem állok neki udvarolni, ha tudom, hogy nem szeret engem, és hogy valaki más már vár rá, aki nálam sokkal jobb, és sokkal több mindent nyújthat számára.

   - Tudom, és kérlek, ne haragudj, hogy ilyesmikkel vádoltalak. Igazán sajnálom, de ahogy az orvos azt mondta…és Antoine is – temeti arcát ismét a tenyerébe.

   - Szerintem inkább a húgodtól kellene bocsánatot kérni. Őt jobban bántottad. Sokkal.

   - Igazad van.

   - Nos? Neki is elmondod?

   - Félek, hogy sohasem bocsájtana meg nekem. Annyira rosszul érzem magam, mert hagytam magam leitatni és mindenféle hazugságra hallgattam. Ráadásul alaptalanul vádoltam, még csak meg sem hallgattam, és bántottam. Istenem, hogy tehettem ezt – csuklik el a hangja.

   - Nyugodj meg. Csak Antoine túlozta el a dolgokat, elég alaposan. Remélem, ő is lehiggad, és rájön, hogy hibázott. Bocsánatot kérni nem fog senkitől sem, azt sohasem tette, de hidd el, bűntudata lesz majd, nem is kicsit. És ez majd meg fog látszani rajta, a viselkedésén. Te csak Lucy miatt aggódj. Indulj, keresd meg és kérj bocsánatot.

   - Hogy lehetsz te így is ilyen megértő? Mikor bántottam azt a lányt, akit szeretsz?

    - Tudom, hogy neked mindez sokkal jobban fog fájni. Mert te a bátyja vagy, az ikertestvére, vele együtt születtél és nevelkedtél. Menj, nekem még Antoine-nal is beszélnem kell. Siess.

   - Köszönöm.

   - Sok sikert.

   Lucas ott hagyja barátját az ágy szélén ücsörögni, majd visszamegy saját szobájába, remélve, hogy húgát ott találja. Számításai nem csalnak, a lány ágyában fekszik, háttal az ajtónak fordulva, nyakig betakarózva. Becsukja az ajtót, közelebb lép, az egyik széket az ágy mellé húzza, majd leül.

   - Lucy…alszol?

   - Hagyj békén.

   - Figyelj, csak azt szeretném mondani…

   - Tűnj innen!

   - Húgocskám…

   - Takarodj, nem hallottad? Tűnj innen, bátyám! Nem akarok veled beszélni! – mérgelődik a takaró alatt, meg sem fordulva.

   - Jó. Ha nem akarsz, neked nem kell beszélned. De én fogok, és meghallgatsz. Kérlek.

   Válasz most nem érkezik, csak néma hallgatás. Lucas sóhajt egyet, majd belekezd mondandójába.

   - Nézd, én tényleg nagyon sajnálom, ahogy viselkedtem. Igazad volt, Antoine állt az egész hátterében. Te végig ártatlan voltál, de én nem hittem neked, sőt, meg sem hallgattalak. És ez fáj, ahogy az is, hogy bántottalak. Életem végéig sem fogom tudni ezt megbocsájtani magamnak. Talán most nem hiszed el, de borzasztóan megbántam, hogy annyira hirtelen reagáltam az orvos szavaira, hogy a tiédre nem is akartam figyelni, hogy annyi alaptalan, ostoba váddal illettelek meg szóban és gondolatban is. Azt is, hogy hagytam magam leitatni és még több hazugságot a fejembe tömetni. Bolond voltam, hogy másra hallgattam, rád pedig nem. Életem legnagyobb hibáját követtem el, ami hihetetlenül éget, mar és fáj itt benn. Nem kérem, hogy megbocsáss, mert tudom, bátyádként ennél jobban talán nem is vétkezhettem volna ellened. Csak azt szeretném, ha tudnád, nagyon bánom, hogy mindennek így kellett történnie, és hogy nekem te vagy a legfontosabb, a kishúgom. Csupán ennyit akartam mondani.

   Mire Lucy megfordul, bátyja már hangtalanul elhagyta a szobát, még az ajtót is becsukva maga után. Tudja, fivére tényleg bánja a történteket, így ő is megkönnyebbül valamelyest. Kölcsönösen visszaszerezték egymás bizalmát.

  Category: Van Helsing - Az ikrek harca | Added by: LumiereBlackwood (10 Sep 2013) | Author: Lumiere Blackwood E W
  Views: 237 | Tags: Walter, Lucas, Helsing, Works, Lucy, vampire, blackwood, lumiere, van helsing, van | Rating: 0.0/0
  Total comments: 0
  Only registered users can add comments.
  [ Sign Up | Log In ]
  Copyright MyCorp © 2018
  Free web hostinguCoz